VANILLA PANNA COTTA
- Author: clent_kbhh
- Total Time: 195 min.
Ingredients
- 5 blade husblas
- 1 spsk. kogende vand
- ½ l piskefløde
- 55 g sukker
- 1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Paste
Instructions
Trin 1: Smør 4 små ramekinforme (ø ca. 6 cm) let med olie.
Trin 2: Læg husblasbladende i blød i en skål med koldt vand i 5-10 minutter.
Trin 3: Kom de resterende ingredienser i en gryde og varm op under omrøring indtil blandingen lige begynder at simre. Tag gryden af varmen. Klem overskydende vand fra husblasen og kom husblassen i den varme blanding, rør indtil det er helt opløst.
Trin 4: Fordel blandingen mellem formene, lad det køle af til stuetemperatur og kom dem derefter på køl i mindst 3 timer.
Trin 5: Vend panna cottaerne ud på tallerkener og server fx med bærcoulis eller karamelsauce.
Tip: Hvis du ikke ønsker at vende pannacottaen ud på en tallerken ved servering, kan du i stedet for smurte ramekinforme hælde flødeblandingen i pæne serveringsglas.
- Prep Time: 15 min