Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Lækker vanilje panna cotta.

VANILLA PANNA COTTA


  • Author: clent_kbhh
  • Total Time: 195 min.

Ingredients

  • 5 blade husblas
  • 1 spsk. kogende vand
  • ½ l piskefløde
  • 55 g sukker
  • 1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Paste

Instructions

Trin 1: Smør 4 små ramekinforme (ø ca. 6 cm) let med olie.

Trin 2: Læg husblasbladende i blød i en skål med koldt vand i 5-10 minutter.

Trin 3: Kom de resterende ingredienser i en gryde og varm op under omrøring indtil blandingen lige begynder at simre. Tag gryden af varmen. Klem overskydende vand fra husblasen og kom husblassen i den varme blanding, rør indtil det er helt opløst.

Trin 4: Fordel blandingen mellem formene, lad det køle af til stuetemperatur og kom dem derefter på køl i mindst 3 timer.

Trin 5: Vend panna cottaerne ud på tallerkener og server fx med bærcoulis eller karamelsauce.

Tip: Hvis du ikke ønsker at vende pannacottaen ud på en tallerken ved servering, kan du i stedet for smurte ramekinforme hælde flødeblandingen i pæne serveringsglas.

  • Prep Time: 15 min